Monday, July 22, 2013

Dincolo de afacere ...

          Urmarisem in aceasta dimineata un blog in care erau prezentate "21 de fotografii care vor restabili increderea in umanitate" si m-am gandit sa extrag cateva imagini pentru a ne reaminti ca dincolo de o afacere, dincolo de aceasta imagine uneori prea grava de "om de afaceri" intr-un final suntem toti oameni.

Sunt multe lucruri pe care le putem face, unele dintre ele chiar marunte si cu siguranta sunt oameni care se pot bucura mult mai mult de putinul nostru la care putem renunta.

Cum poti imbina un mic gest de caritate cu imaginea firmei tale, cateva exemple: (ar fi de preferat sa nu mergem pe ideea de a ne face "reclama" pe seama actelor caritabile.)

1.  Mancare gratis pentru oamenii fara adapost - Subway.

Un local "Subway" lansase o campanie prin care oferea mancare gratuita oamenilor strazii in fiecare Vineri intre orele 3 si 5 PM.


2. Scrisoarea unei fetite de 3 ani catre Sainsbury's.

Scrisoarea unei fetite de 3 ani catre Sainsbury's in care ii intreba de ce painea "tigru" nu este denumita paine "girafa". 
Raspunsul firmei Sainsbury's este neasteptat, ei accepta redenumirea produsului lor in "paine girafa" spunand ca intr-adevar acel model de pe paine seamana mai mult cu petele regasite la o girafa decat dungile unui tigru.

Fidelizarea clientului, indiferent de varsta.



 
  
3. O altfel de "librarie".

Intre orele de lucru cartile afisate costa 50 centi fiecare. Cand magazinul este inchis, va invitam sa le imprumutati sau sa le pastrati si le puteti plati mai tarziu.
Oricand daca nu ai bani pentru a-ti cumpara carti si ai nevoie / sau iti doresti sa citesti. Serveste-te.
Acceptam donatii.


4. Curatatorie haine gratuita pentru somerii care au planificat un interviu.

Daca esti somer si ai nevoie sa-ti fie curatat un costum pentru un interviu, ti-l curatam noi pe gratis.


          Aceste imagini sunt doar cateva si cu siguranta sunt multi dintre noi care chiar fac aceste lucruri pentru altii, daca stiti cumva si alte exemple va asteptam sa ni le spuneti printr-un comment aici sau sa ne scrieti un email la :
Undoi Advertising
contact@undoi.ro

No comments:

Post a Comment