Thursday, February 21, 2013

Undoi Advertising. Istoric



     Undoi Advertising este o firma de publicitate care a prins contur in Aprilie 2012 prin intermediul "Programulului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri (S.R.L.-D)".

     Suntem o firma de publicitate care se axeaza in acest moment pe promovoarea firmelor si a institutiilor in mediul online.
Traind intr-o perioada in care accesul la informatii este absolut necesar, iar timpul liber este tot mai pretios. Exact din aceasta cauza ne-am propus pentru inceput sa lansam cateva optiuni in mediul online care sa satisfaca nevoia unui acces rapid si usor la informatiile necesare de zi cu zi.

Primul pas a fost facut prin lansarea portalului www.undoi.ro , un portal care va ofera datele si informatiile de contact a firmelor si institutiilor din judetul dumneavoastra. Simplu, usor de folosit si exact cu datele care va intereseaza.

Dorim sa acoperim cat mai multe domenii de activitate, cat mai multe firme si institutii, totul pentru a va putea oferi cat mai multe date si cat mai corecte. Apreciem orice implicare a firmelor in acest proces.

Pentru a va actualiza datele sau daca nu va regasiti in catalog, ne puteti scrie la adresa de email : contact[at]undoi.ro cu datele dumneavoastra de contact : Nume firma, adresa, numar de telefon, adresa web, email, orar de functionare, domeniu si subdomeniu de activitate, iar noi o sa va introducem cat mai rapid.

Va invitam sa vizitati portalul lansat si sa ne contactati.

In postul viitor:
De ce www.undoi.ro ?
De ce sa ne promovam firma / institutia in mediul online ?
Ce inseamna o promovare eficienta in mediul online ?
Cum rezolva portalul www.undoi.ro toate aceste situatii ... in postul viitor. 

No comments:

Post a Comment